Stuur ons een appje
Vakmanschap | Alle merken | Eerlijk & betrouwbaar

Professioneel reinigen van roetfilter en luchtinlaat

Roetfilterreiniger

Normaal gesproken regelt de auto zelf dat het roetfilter gereinigd word, dermate van een regeneratie programma. Helaas is een dergelijke regeneratie vaak onmogelijk omdat veel auto’s gebruikt worden in de stad en veel in de file staan. Hierdoor wordt de noodzakelijke temperatuur, waarbij de deeltjes verbrand worden, niet bereikt. Om te voorkomen dat u een nieuwe roetfilter moet aanschaffen, heeft Bardahl de DPF Professional Cleaning kit ontwikkeld. Middels deze professionele reiniging wordt het roetfilter gereinigd, zonder demontage.

Bardahl FAP 1,2,3 reinigt volgelopen roetfilters en haalt motoren uit de noodloop. Voorkom tijdige vervanging van het roetfilter en verleng de levensduur van het roetfilter tot 100%.

Luchtinlaatreiniger

Door vorming van sludge en/of koolaanslag in het inlaatsysteem vermindert de luchtstroom die nodig is voor een goede verbranding. Een luchtinlaat die niet goed werkt veroorzaakt: overmatige uitlaatrook, hoger brandstofverbruik, vermogensverlies, moeilijk starten en compressieverlies. De manier om deze problemen echt op te lossen is een volledige, professionele, reiniging.

De oplossing Bardahl luchtinlaat reiniger is reinigingsvloeistof een op een waterbasis gebaseerd product. Wij werken hierbij niet met oplosmiddelen omdat deze de vervuiling alleen maar harder maken. Deze vloeistof wordt middels pulsen (afhankelijk van de vervuiling 10 tot 90 pulsen per minuut) de luchtinlaat ingespoten. De vervuiling wordt middels een eroderende werking langzaam verwijderd. Langzaam is ook belangrijk zodat er geen grote stukken vervuiling de motor in kunnen komen. Daarnaast is de reiniging ook gecontroleerd en kan de motor niet op hol slaan doordat de hoeveelheid lucht die aangezogen kan worden beperkt wordt.

Welke onderdelen worden er gereinigd? Middels deze behandeling worden de volgende onderdelen gereinigd: luchtinlaat, in & uitlaatkleppen, verbrandingskamer, verstuivertip en bovenste zuigerveer.

Meest recente auto's

Seat Alhambra
1.8 20V 110KW Stylance-APK 2021-7-pers.Trekhaak

252.166 km 2005
Handgeschakeld Benzine

Bekijk auto € 2.375,-

Mitsubishi Colt
1.3 ClearTec Inform Spoiler-Airco-Bluetooth!

149.820 km 2009
Handgeschakeld Benzine

Bekijk auto € 4.875,-

Renault Scénic
2.0 16V 99KW Business Line-TREKHAAK--AIRCO!!

219.825 km 2006
Handgeschakeld Benzine

Bekijk auto € 1.975,-

Opel ADAM
1.4 ecoFLEX Start/Stop 87PK ADAM SLAM

91.454 km 2014
Handgeschakeld Benzine

Bekijk auto € 8.875,-
Copyright 2018 - Alle rechten voorbehouden Autobedrijf P. de Jong Privacy beleid