Stuur ons een appje
Vakmanschap | Alle merken | Eerlijk & betrouwbaar

Voertuig bescherming op maat

Heeft u een wagenpark en wilt u deze beschermen tegen roekeloos rijgedrag of het brandstofverbruik verminderen. Dan hebben wij de oplossing: voertuig bescherming op maat. 
Hierbij worden verschillende parameters niet aangepast om juist beter te presteren maar om juist het voertuig beter te beschermen en het brandstofverbruik te verminderen.

Toerenbegrenzing

Een toerenbegrenzer zorgt ervoor dat de motor niet meer toeren kan maken dan het door u gekozen toerental. Op deze manier voorkomt u dat de motor onnodig veel toeren maakt. Zo kan de levensduur van de motor aanzienlijk verlengd worden. Uiteraard levert dit ook een aanzienlijke besparing op! Dit geldt zowel voor onderhouds-, brandstof- als reparatiekosten.

Snelheidsbegrenzing

Naast het verhogen van snelheidsbegrenzers (ook wel VMax genoemd) bij auto's die wij voorzien van maatwerk tuning, bestaat er ook de mogelijkheid snelheidsbegrenzers te verlagen. Op deze manier wordt voorkomen dat de bussen onnodig hard kunnen rijden, op plaatsen waar dat niet is gewenst. Deze bussen zijn af-fabriek begrensd op 110 kilometer per uur.

Beperken van vermogen

Als laatste optie is er het beperken van het vermogen. Op deze manier wordt de bestuurder aangemoedigd vroeger op te schakelen. Het verbruik zal daarin dus ook gunstiger gaan uitvallen. Bij deze bussen is het vermogen beperkt met 30%. Op deze manier blijft de driveability van de bus behouden, kan deze goed met het verkeer meekomen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

In het bezit van een bus, personenauto of lichte bedrijfswagen, die u zou willen voorzien van maatwerk voertuigbescherming? Neem dan contact met ons op!

Copyright 2018 - Alle rechten voorbehouden Autobedrijf P. de Jong Privacy beleid