Stuur ons een appje
Vakmanschap | Alle merken | Eerlijk & betrouwbaar

Verschillende stages tuning:

Bij chiptuning zijn er verschillende stappen mogelijk, dit worden stage's genoemd.

Stage 1:

Stage 1 chiptuning bestaat uit het aanpassen van het motormanagement. Dit levert een forse vermogenswinst, souplesse en veel meer rijplezier op. Bij hetzelde gebruik zal de auto zelfs zuiniger worden. Wij leveren maatwerk chiptuning en passen diverse parameters in het motormanagementsysteem aan. Alle waarden van de motorparameters blijven bij deze stage binnen de, door de constructeur gestelde, veiligheidsnormen. Benieuwd wat er voor uw auto mogelijk is? Klik hier!

Stage 2:

Ben je op zoek naar nog meer vermogen op een betrouwbare wijze? Dan hebben wij voor jou een stage 2 tuning. Bij deze stage zijn er een aantal aanpassingen nodig die het rendement van de motor verhogen. In de meeste gevallen gaat dit om de montage van een performance in- en uitlaatsysteem. Dit is bij iedere auto verschillend, benieuwd wat de mogelijkheden en kosten voor uw auto zijn? Neem dan contact met ons op.

Stage 3:

Een stage 3 tuning voeren wij uit voor de mensen die nog meer vermogen willen dan bij een stage 1 of 2 tuning. Onderdelen die wij hierbij vervangen zijn onder andere de intercooler, de turbo en waar nodig ook een brandstofpomp en injectoren. Bij een stage 3 tuning is het raadzaam om de auto op een testbank af te stellen, ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Copyright 2018 - Alle rechten voorbehouden Autobedrijf P. de Jong Privacy beleid