Stuur ons een appje
Vakmanschap | Alle merken | Eerlijk & betrouwbaar

Ervaringen van anderen

Gerard Smith uit `s-Hertogenbosch

Deze klant beveelt uw bedrijf aan
Onderhoud en/of APK


Bart Wernke uit Vlaardingen

Wij hebben een mooie tweedehands Renault Scenic gekocht bij Piet de Jong. Wij waren zeer te spreken over de auto. Ook het afleveren staat op een hoog niveau
Prettige omgang met deze mensen, een open oor voor onze wensen zonder direct over geld te praten, veel onderhandelbaar
En dan bij aflevering ook nog een halve tank benzine, En de auto goed verzorgd afgeleverd
En toen mijn zoon die een ruitenwissermotor die hij besteld had, ook nog voor niks kon meenemen kon onze dag niet meer stuk.
Als wij weer een auto nodig hebben zal de eerste gang naar Streefkerk gaan
Piet en personeel bedankt.

Bart en Ria Wernke.
Aanschaf gebruikte auto


Jurjen Procee uit Houten

Ik ben zeer tevreden over de aankoop van een occasions bij Autobedrijf P. de Jong. Erg prettige behandeling en prima service bij aflevering, kortom: een betrouwbaar adres!


Teunie Kuiper uit Streefkerk

Ik heb het volste vertrouwen in autobedrijf P. de Jong en laat me door hen adviseren bij vervanging van de auto. Ik word snel en deskundig geholpen en ga na een bezoek altijd tevreden naar huis.


Borst uit Heerde

Onlangs hier een Seat altea gekocht en ik kan niet anders zeggen dan super service. Van tevoren hadden we al via de mail contact gehad over het evt inruilen van onze auto een wv golf bij aankomst gelijk een bakje koffie van Renee die ons de nodige informatie over de altea gaf. Proefrit gemaakt en de auto beviel ons gelijk prima. Toen het financiële plaatje afgehandeld met piet en besloten we de auto zonder garantie mee tenemen richting huis. Jammer genoeg kwamen we erachter dat de blazer het niet goed deed, via de telefoon contact gehad met de eigenaar piet en rade ons aan naar onze eigen garage te rijden om er naar te laten kijken aangezien we niet uit de buurt kwamen. De motor was helaas ten einde, een nieuwe in laten zetten en als Compromi betaalde garage de jong de helft mee.

Niks anders dan lof als we in de toekomst een andere auto nodig hebben kijken we eerst even op de site van Piet de jong. Bedankt voor de goede service


Bert Konig uit Rotterdam

Op zoek naar een nieuwe gebruikte auto kwam ik via Internet uit bij Garage de Jong. Niet te ver uit de buurt, dus maar eens langsgegaan en een proefritje gemaakt. De garage kwam meteen goed over, en maakte een vriendelijke en deskundige indruk. De auto beviel me en er werd een goede prijs afgesproken.
Binnen drie dagen, sneller dan was afgesproken, zat ik al in mijn nieuwe wagen. Prima service, ik zal ook het onderhoud bij Piet de Jong voortzetten. Aanrader!


Marieke van Bergeijk uit Nieuw-Lekkerland

Via internet kwam ik op de website van autobedrijf P. de Jong en vond daar een super mooi onderhouden VW Golf. Na een kort proefritje was wel duidelijk dat dit een lekker bakkie was dus gekocht. Echter na een weekje kwamen er wat problemen, auto viel uit en stotterde erg. Dit werd erger en erger. Nadat ik contact had opgenomen met de garage kon ik de auto brengen en hebben de mannen even de tijd nodig gehad en genomen om het probleem op te sporen. Het bleek iets bijzonders te zijn dat vervangen moest worden. Dit werd keurig gedaan en ik heb de auto terug gekregen zonder iets te hoeven betalen omdat het binnen de garantie viel. De auto rijdt nu super lekker en ben er heel erg blij mee. Super service van Autobedrijf P. de Jong, kan het iedereen aanraden!!!


Anne Soldaat uit Alblasserdam

Super tevreden over de snelle en adequate wijze waarop onze
camperbus nog op tijd gekeurd en gerepareerd kon worden zodat mijn zoon er toch mee op pad kon afgelopen weekend!


Martin Van de Giessen uit NIEUWPOORT

Begin September even langs gereden i.v.m. een raar geluidje bij onze auto. Kon gelijk even gekeken en geconstateerd worden dat er een stabilisatiestangetje speling had. Prijs opgezocht en aangegeven het te bestellen en dat ik later zou terugkomen voor het dan te laten maken en meteen een APK. Er werd meteen gezegd dat er die dag nog wel tijd was voor een APK meteen en ik kreeg een leenauto mee. Eind van de dag stond onze bolide weer gereed. En zo is het eigenlijk al gewoon 8 jaar lang gegaan.

Team Autobedrijf de Jong beveel ik van harte aan en ga zo door.


Anthon Markestein uit Nieuw Lekkerland

Al een aantal jaren klant bij autobedrijf Piet de Jong uit Streefkerk. En al die tijd naar volle tevredenheid!!!
Altijd een eerlijk advies en nooit (veel) grotere rekeningen dan verwacht. Indien nodig wordt er altijd van tevoren overlegd hoe of wat e doen.Nu loopt er een schadeafhandeling van een eenzijdig ongeluk. Er wordt goed met je meegedacht en naar een oplossing gezocht.En echt niet GELIJK naar de duurste. Betalen moet je overal, maar garage Piet de Jong is er niet op uit om je (onnodig) geld uit de zak te kloppen. Het is bij geen één garage helemaal volmaakt, daarom een gemiddeld cijfer van een negen. Ik beveel AUTOBEDRIJF PIET DE JONG VAN HARTE BIJ IEDEREEN AAN!!!
 


Hakkaart uit Nieuwkoop

Prima geholpen goede service aardige monteurs


fam.D.Hoekstra uit Hippolytushoef

We zochten een bestelbusje voor ons werk ,met airco en elektrische ramen en niet teveel kilometers.We hebben het internet afgezocht en vonden de auto bij de jong,het was een eind rijden maar de moeite waard,we hebben onderhand ruim 1000 km gereden en het gaat best.We werden onthaalt met een lekkere bak koffie daarna met de auto proefgereden en was goed,nog onderhandeld over de prijs en toen naar huis.Een goede en nette garage een aanrader!!!


Hans de Lang uit Ijsselstein

Bedankt voor de super service. Piet is een man van zijn woord.


Jan Molendijk uit Streefkerk

Directie en personeel zijn service gericht èn meedenkend.
Al enige jaren met de auto in onderhoud. Ze zijn absoluut niet uit op de hoogste prijs.
Bedankt.


Monique Wit uit Alverna

We hebben Piet een zoekopdracht voor een auto gegeven. Doordat ik een rugprobleem heb had ik nogal wat eisen gesteld aan de te kopen auto. Piet de Jong heeft goed geluisterd naar mijn problemen en is adequaat gaan zoeken naar een passende auto. Hij deed op korte termijn een voorstel. We zijn gaan kijken en rijden. We waren gelijk meer dan enthousiast. De auto voldeed aan al onze eisen en was nog luxer en comfortabeler dan wij hadden gehoopt. De prijs was scherp en we hebben de auto sinds maart dit jaar en zijn hem nog steeds dankbaar voor deze keuze. Top!!


Copyright 2018 - Alle rechten voorbehouden Autobedrijf P. de Jong Privacy beleid