​​Recensies | Autobedrijf P. de Jong

Wat anderen vinden van ons

Om u ervan te overtuigen dat Autobedrijf P de Jong hét adres is voor uw auto en onderhoud hiervan willen wij u reacties laten zien van onze bestaande klanten.

Een recensie toevoegen

Algemeen cijfer: 8
Blaak uit beveelt Autobedrijf P de Jong wel aan.
15-04-2018 om 14:15 uur
Service 9 Deskundigheid 9 Prijs / kwaliteit 8

Goede service


Algemeen cijfer: 10
Monique Wit uit Alverna beveelt Autobedrijf P de Jong wel aan.
13-07-2017 om 17:18 uur
Service 10 Deskundigheid 10 Prijs / kwaliteit 10

We hebben Piet een zoekopdracht voor een auto gegeven. Doordat ik een rugprobleem heb had ik nogal wat eisen gesteld aan de te kopen auto. Piet de Jong heeft goed geluisterd naar mijn problemen en is adequaat gaan zoeken naar een passende auto. Hij deed op korte termijn een voorstel. We zijn gaan kijken en rijden. We waren gelijk meer dan enthousiast. De auto voldeed aan al onze eisen en was nog luxer en comfortabeler dan wij hadden gehoopt. De prijs was scherp en we hebben de auto sinds maart dit jaar en zijn hem nog steeds dankbaar voor deze keuze. Top!!


Algemeen cijfer: 10
Jan Molendijk uit Streefkerk beveelt Autobedrijf P de Jong wel aan.
06-04-2017 om 17:02 uur
Service 10 Deskundigheid 10 Prijs / kwaliteit 10

Directie en personeel zijn service gericht èn meedenkend. Al enige jaren met de auto in onderhoud. Ze zijn absoluut niet uit op de hoogste prijs. Bedankt.


Algemeen cijfer: 10
Hans de Lang uit Ijsselstein beveelt Autobedrijf P de Jong wel aan.
25-10-2016 om 12:26 uur
Service 10 Deskundigheid 10 Prijs / kwaliteit 10

Bedankt voor de super service. Piet is een man van zijn woord.


Algemeen cijfer: 9
fam.D.Hoekstra uit Hippolytushoef beveelt Autobedrijf P de Jong wel aan.
24-07-2016 om 19:48 uur
Service 9 Deskundigheid 10 Prijs / kwaliteit 8

We zochten een bestelbusje voor ons werk ,met airco en elektrische ramen en niet teveel kilometers.We hebben het internet afgezocht en vonden de auto bij de jong,het was een eind rijden maar de moeite waard,we hebben onderhand ruim 1000 km gereden en het gaat best.We werden onthaalt met een lekkere bak koffie daarna met de auto proefgereden en was goed,nog onderhandeld over de prijs en toen naar huis.Een goede en nette garage een aanrader!!!


Algemeen cijfer: 9
Hakkaart uit Nieuwkoop beveelt Autobedrijf P de Jong wel aan.
09-02-2016 om 12:10 uur
Service 8 Deskundigheid 8 Prijs / kwaliteit 8

Prima geholpen goede service aardige monteurs


Algemeen cijfer: 9
Anthon Markestein uit Nieuw Lekkerland beveelt Autobedrijf P de Jong wel aan.
30-12-2015 om 22:36 uur
Service 9 Deskundigheid 9 Prijs / kwaliteit 9

Al een aantal jaren klant bij autobedrijf Piet de Jong uit Streefkerk. En al die tijd naar volle tevredenheid!!! Altijd een eerlijk advies en nooit (veel) grotere rekeningen dan verwacht. Indien nodig wordt er altijd van tevoren overlegd hoe of wat e doen.Nu loopt er een schadeafhandeling van een eenzijdig ongeluk. Er wordt goed met je meegedacht en naar een oplossing gezocht.En echt niet GELIJK naar de duurste. Betalen moet je overal, maar garage Piet de Jong is er niet op uit om je (onnodig) geld uit de zak te kloppen. Het is bij geen één garage helemaal volmaakt, daarom een gemiddeld cijfer van een negen. Ik beveel AUTOBEDRIJF PIET DE JONG VAN HARTE BIJ IEDEREEN AAN!!!


Algemeen cijfer: 10
Martin Van de Giessen uit NIEUWPOORT beveelt Autobedrijf P de Jong wel aan.
19-09-2015 om 09:52 uur
Service 10 Deskundigheid 10 Prijs / kwaliteit 10

Begin September even langs gereden i.v.m. een raar geluidje bij onze auto. Kon gelijk even gekeken en geconstateerd worden dat er een stabilisatiestangetje speling had. Prijs opgezocht en aangegeven het te bestellen en dat ik later zou terugkomen voor het dan te laten maken en meteen een APK. Er werd meteen gezegd dat er die dag nog wel tijd was voor een APK meteen en ik kreeg een leenauto mee. Eind van de dag stond onze bolide weer gereed. En zo is het eigenlijk al gewoon 8 jaar lang gegaan. Team Autobedrijf de Jong beveel ik van harte aan en ga zo door.


Algemeen cijfer: 10
Anne Soldaat uit Alblasserdam beveelt Autobedrijf P de Jong wel aan.
15-09-2015 om 20:19 uur
Service 10 Deskundigheid 10 Prijs / kwaliteit 10

Super tevreden over de snelle en adequate wijze waarop onze camperbus nog op tijd gekeurd en gerepareerd kon worden zodat mijn zoon er toch mee op pad kon afgelopen weekend!


Op zoek naar een specifieke auto? Wij helpen u met zoeken

Top Occasions

Volg ons op Facebook

ANWB