​​Recensies | Autobedrijf P. de Jong

Wat anderen vinden van ons

Om u ervan te overtuigen dat Autobedrijf P de Jong hét adres is voor uw auto en onderhoud hiervan willen wij u reacties laten zien van onze bestaande klanten.

Een recensie toevoegen

Algemeen cijfer: 10
Jan Molendijk uit Streefkerk beveelt Autobedrijf P de Jong wel aan.
06-04-2017 om 17:02 uur
Service 10 Deskundigheid 10 Prijs / kwaliteit 10

Directie en personeel zijn service gericht èn meedenkend. Al enige jaren met de auto in onderhoud. Ze zijn absoluut niet uit op de hoogste prijs. Bedankt.


Algemeen cijfer: 10
Hans de Lang uit Ijsselstein beveelt Autobedrijf P de Jong wel aan.
25-10-2016 om 12:26 uur
Service 10 Deskundigheid 10 Prijs / kwaliteit 10

Bedankt voor de super service. Piet is een man van zijn woord.


Algemeen cijfer: 9
fam.D.Hoekstra uit Hippolytushoef beveelt Autobedrijf P de Jong wel aan.
24-07-2016 om 19:48 uur
Service 9 Deskundigheid 10 Prijs / kwaliteit 8

We zochten een bestelbusje voor ons werk ,met airco en elektrische ramen en niet teveel kilometers.We hebben het internet afgezocht en vonden de auto bij de jong,het was een eind rijden maar de moeite waard,we hebben onderhand ruim 1000 km gereden en het gaat best.We werden onthaalt met een lekkere bak koffie daarna met de auto proefgereden en was goed,nog onderhandeld over de prijs en toen naar huis.Een goede en nette garage een aanrader!!!


Algemeen cijfer: 9
Hakkaart uit Nieuwkoop beveelt Autobedrijf P de Jong wel aan.
09-02-2016 om 12:10 uur
Service 8 Deskundigheid 8 Prijs / kwaliteit 8

Prima geholpen goede service aardige monteurs


Algemeen cijfer: 9
Anthon Markestein uit Nieuw Lekkerland beveelt Autobedrijf P de Jong wel aan.
30-12-2015 om 22:36 uur
Service 9 Deskundigheid 9 Prijs / kwaliteit 9

Al een aantal jaren klant bij autobedrijf Piet de Jong uit Streefkerk. En al die tijd naar volle tevredenheid!!! Altijd een eerlijk advies en nooit (veel) grotere rekeningen dan verwacht. Indien nodig wordt er altijd van tevoren overlegd hoe of wat e doen.Nu loopt er een schadeafhandeling van een eenzijdig ongeluk. Er wordt goed met je meegedacht en naar een oplossing gezocht.En echt niet GELIJK naar de duurste. Betalen moet je overal, maar garage Piet de Jong is er niet op uit om je (onnodig) geld uit de zak te kloppen. Het is bij geen één garage helemaal volmaakt, daarom een gemiddeld cijfer van een negen. Ik beveel AUTOBEDRIJF PIET DE JONG VAN HARTE BIJ IEDEREEN AAN!!!


Algemeen cijfer: 10
Martin Van de Giessen uit NIEUWPOORT beveelt Autobedrijf P de Jong wel aan.
19-09-2015 om 09:52 uur
Service 10 Deskundigheid 10 Prijs / kwaliteit 10

Begin September even langs gereden i.v.m. een raar geluidje bij onze auto. Kon gelijk even gekeken en geconstateerd worden dat er een stabilisatiestangetje speling had. Prijs opgezocht en aangegeven het te bestellen en dat ik later zou terugkomen voor het dan te laten maken en meteen een APK. Er werd meteen gezegd dat er die dag nog wel tijd was voor een APK meteen en ik kreeg een leenauto mee. Eind van de dag stond onze bolide weer gereed. En zo is het eigenlijk al gewoon 8 jaar lang gegaan. Team Autobedrijf de Jong beveel ik van harte aan en ga zo door.


Algemeen cijfer: 10
Anne Soldaat uit Alblasserdam beveelt Autobedrijf P de Jong wel aan.
15-09-2015 om 20:19 uur
Service 10 Deskundigheid 10 Prijs / kwaliteit 10

Super tevreden over de snelle en adequate wijze waarop onze camperbus nog op tijd gekeurd en gerepareerd kon worden zodat mijn zoon er toch mee op pad kon afgelopen weekend!


Algemeen cijfer: 10
Marieke van Bergeijk uit Nieuw-Lekkerland beveelt Autobedrijf P de Jong wel aan.
11-06-2015 om 12:57 uur
Service 10 Deskundigheid 10 Prijs / kwaliteit 10

Via internet kwam ik op de website van autobedrijf P. de Jong en vond daar een super mooi onderhouden VW Golf. Na een kort proefritje was wel duidelijk dat dit een lekker bakkie was dus gekocht. Echter na een weekje kwamen er wat problemen, auto viel uit en stotterde erg. Dit werd erger en erger. Nadat ik contact had opgenomen met de garage kon ik de auto brengen en hebben de mannen even de tijd nodig gehad en genomen om het probleem op te sporen. Het bleek iets bijzonders te zijn dat vervangen moest worden. Dit werd keurig gedaan en ik heb de auto terug gekregen zonder iets te hoeven betalen omdat het binnen de garantie viel. De auto rijdt nu super lekker en ben er heel erg blij mee. Super service van Autobedrijf P. de Jong, kan het iedereen aanraden!!!


Algemeen cijfer: 9
Bert Konig uit Rotterdam beveelt Autobedrijf P de Jong wel aan.
06-04-2015 om 13:33 uur
Service 9 Deskundigheid 9 Prijs / kwaliteit 9

Op zoek naar een nieuwe gebruikte auto kwam ik via Internet uit bij Garage de Jong. Niet te ver uit de buurt, dus maar eens langsgegaan en een proefritje gemaakt. De garage kwam meteen goed over, en maakte een vriendelijke en deskundige indruk. De auto beviel me en er werd een goede prijs afgesproken. Binnen drie dagen, sneller dan was afgesproken, zat ik al in mijn nieuwe wagen. Prima service, ik zal ook het onderhoud bij Piet de Jong voortzetten. Aanrader!


Op zoek naar een specifieke auto? Wij helpen u met zoeken

Top Occasions

Volg ons op Facebook

ANWB